XBody – Revolúcia v cvičení, ktorá mení zážitok z tréningu

Ukážka zariadenia pre cvičenie XBODY

Vítajte vo svete moderného cvičenia, kde sa technológia stretáva so zábavou a výsledky sa dosahujú raketovou rýchlosťou. Už nemusíte tráviť hodiny v posilňovni, aby ste dosiahli svoje fitness ciele. Vstupte do éry XBody – cvičebného fenoménu, ktorý prináša revolúciu do vašej tréningovej rutiny a zmení váš pohľad na cvičenie.

Čo je XBody:

XBody je špeciálny tréningový systém, ktorý využíva elektromyostimuláciu (EMS) na posilnenie svalov a zvýšenie intenzity cvičenia. Táto technológia sa používa už niekoľko desaťročí v rehabilitácii a fyzioterapii, no teraz sa stala súčasťou moderného tréningu pre širokú verejnosť. Elektromyostimulácia umožňuje stimuláciu svalov prostredníctvom elektrických impulzov, ktoré pôsobia na nervové vlákna a spúšťajú svalové kontrakcie.

Ako to funguje:

Počas cvičenia s XBody nosíte špeciálne oblečenie s elektródami, ktoré sú pripojené k zariadeniu. Elektrické impulzy sú vysielané do svalov cez elektrody, čo spôsobuje svalové kontrakcie a aktiváciu svalových vlákien. Jedná sa o intenzívny a efektívny spôsob tréningu, pri ktorom sú zapojené nielen hlavné svalové skupiny, ale aj svaly, ktoré by sme pri bežnom cvičení mohli prehliadnuť.

Výhody XBody tréningu:

  1. Úspora času: XBody tréning je veľmi efektívny a krátky. 20 minútový tréning s XBody je rovnocenný približne hodinovému tréningu v posilňovni. Toto je ideálne pre ľudí so zaneprázdneným životným štýlom, ktorí chcú dosiahnuť výsledky aj s obmedzeným časom.
  2. Intenzita: Elektromyostimulácia v XBody tréningu umožňuje vyššiu intenzitu cvičenia, pretože svaly sú stimulované do hĺbky. To znamená, že aj pri nižšej záťaži môžete dosiahnuť rovnaké alebo dokonca lepšie výsledky ako pri tradičnom cvičení.
  3. Komplexné posilnenie: XBody tréning zapája svaly po celom tele, vrátane tých menších a menej používaných. To napomáha k celkovej stabilite a koordinácii tela.
  4. Rýchlejšie výsledky: Vďaka intenzite a efektívnosti XBody tréningu môžete dosiahnuť rýchlejšie výsledky pri formovaní postavy, budovaní svalovej hmoty a spaľovaní tuku. Elektromyostimulácia tiež stimuluje produkciu kolagénu, čo môže mať pozitívny vplyv na kvalitu pokožky.
  5. Bezpečnosť: XBody tréning je bezpečný a kontrolovaný. Inštruktori sú dobre vyškolení a vedia prispôsobiť intenzitu tréningu individuálnym potrebám a cieľom každého klienta. Okrem toho sa elektromyostimulácia používa aj v medicínskom prostredí na rehabilitáciu, čo potvrdzuje jej bezpečnosť a účinnosť.
Cvičenie Xbody

XBody je skutočná revolúcia v cvičení, ktorá prináša nový rozmer intenzity a efektivity do tréningového režimu. S výhodami, ako je úspora času, komplexné posilnenie a rýchlejšie výsledky, je XBody ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú dosiahnuť maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Nech už ste začiatočník alebo pokročilý cvičenec, XBody vám poskytne nový zážitok z cvičenia a pomôže vám dosiahnuť vaše ciele rýchlo a efektívne. Vyskúšajte XBody a transformujte svoju postavu ešte dnes!

U nás v EMY Body v Banskej Bystrici si Xbody môžete vyskúšať zadarmo bez akéhokoľvek rizika. Stačí ak sa prihlásite na odber našich noviniek a my vás za to odmeníme tréningom s certifikovaným trénerom úplne zadarmo. Všetky podrobnosti o tom, ako si rezervujete váš prvý tréning vám pošleme emailom ihneď po prihlásení sa na odber.

Váš team EMY Body