BodyShape – veľká sestra Infrashapu

Emybody cvičenie Banská Bystrica

Úvod

Moderná doba so sebou prináša viacero revolučných tréningových metód, vďaka ktorým môžete získať postavu, o ktorej snívate, rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Jedným z takýchto spôsobov je aj tréning na prístroji BodyShape. Možno ste už v minulosti počuli o Infrashape a jeho úžasných výsledkoch, ktoré potvrdzujú odborníci, ale aj bežní nadšenci cvičenia po celom svete. Čo, ale viete o jeho „veľkej sestre”? V tomto článku sa pozrieme bližšie na modernú formu cvičenia s Body Shape a odhalíme tiež benefity, ktoré sú s touto formou cvičenia spojené.

Čo je BodyShape

BodyShape je revolučný tréningový prístroj, ktorý kombinuje viacero technológií, s cieľom dosiahnutia maximálneho účinku pri formovaní postavy. Táto forma cvičenia sa zakladá na princípe tepelného pôsobenia na tkanivá tela, ktoré stimulujú spaľovanie tuku a detoxikáciu organizmu. Vo svojej podstate je BodyShape obdobou obľúbeného Infrashapu. Rozdiel medzi oboma strojmi je v účinku tréningu v rozdielnych polohách a tým aj rozdielnym zaťažením tela.

Ako to funguje

Pri tréningu na prístroji BodyShape je vaše telo vystavené teplu a infračervenému žiareniu. Táto kombinácia stimuluje cirkuláciu krvi a lymfatický tok, čo napomáha odstraňovaniu toxínov a prebytočnej vody z tela. Tepelný efekt taktiež zlepšuje fungovanie metabolizmu a tým zabezpečuje rýchlejšie spaľovanie tukov. Okrem toho prístroj používa technológiu elektromyostimulácie, ktorá stimuluje svalové kontrakcie, čo prispieva k posilneniu a tvarovaniu svalov.

Výhody BodyShape

  1. Rýchlejšie spaľovanie tuku: Kombinácia tepla, infračerveného žiarenia a elektromyostimulácie maximalizuje spaľovanie tuku a pomáha formovať postavu.
  2. Detoxikácia: Zlepšená cirkulácia a lymfatický tok pomáhajú odstraňovať toxíny a prebytočnú vodu z organizmu.
  3. Posilnenie svalov: Elektromyostimulácia zlepšuje svalový tonus a prispieva k lepšiemu tvarovaniu tela.
  4. Zvýšený metabolizmus: Teplo podporuje rýchlejší metabolizmus, čo znamená, že váš organizmus bude spaľovať kalórie aj po tréningu.
  5. Rýchlejšie výsledky: Vďaka kombinácii zabudovaných technológií dosiahnete výsledky rýchlejšie a efektívnejšie.
  6. Relaxácia a pohoda: Farebná terapia, aromaterapia a tepelná masáž prispievajú k relaxácii a pohode, čo je dôležité nielen pre telo, ale aj pre myseľ.

Záver

Body Shape je viac než len cvičenie, predstavuje revolučnú kombináciu modernej tréningovej metódy a terapie. Jeho kombinácia tepla, infračerveného žiarenia a elektromyostimulácie prináša skutočné výsledky v krátkom čase. Ide o šikovný spôsob, ako dosiahnuť svoje ciele, či už ide o spaľovanie tuku, tvarovanie postavy alebo posilnenie svalov. Ak hľadáte inovatívny spôsob, ako zlepšiť svoju kondíciu a vzhľad, BodyShape môže byť tou správnou voľbou. Nechajte sa prekvapiť jeho výhodami a začnite svoju cestu ku zdraviu a krásnej postave ešte dnes!

Môžete ho vyskúšať u nás v Emy body v Banskej Bystrici, a to celkom zadarmo. Stačí ak sa prihlásite na odber našich noviniek a následne si v našom rezervačnom systéme rezervujete vašu prvú hodinu s Body Shape zadarmo.

Prihlásiť sa na odber môžete na tejto adrese.

Tešíme sa na Vás v EMY body v Banskej Bystrici.